oktober 26, 2020

Snus med chili – funkar det?

Av Festivalnissen

Är du som jag helt galen i chili och snusare så måste du pröva  snus med chili i.
Jag har sedan länge snusat tobaksfri snus och föredrar lite starkare smaker.

Har ett längre tag haft LYFT Freeze X-Strong som min favorit men nu har jag hittat annat som ger mig den kicken jag vill ha. Kunde inte föreställa mig hur underbart det är med chilihettan i munnen ifrån en snus.

Den första sorten jag vill rekommendera är SNÖ Chili som levererar en härlig kick. Förutom att smaken är riktigt bra så har dom packat ner det i en pappersförpackning som lätt går att återvinna. Är man miljönörd som jag är så vill man återvinna så mycket man kan så jag kastar aldrig några plastdosor.

Har några tusen dosor hemma nu och funderar på något roligt projekt till sommaren. Den senaste jag testade var riktigt underbar i smaken Loop Jalapeno Lime kändes som en käftsmäll, underbart! Jalapeños med lime var en utmärkt kombination som väcker mig till liv på morgonen bättre än morgonkaffet. Så om du är som jag o bara älskar chili till alla mål du äter så ska du definitivt prova dessa två sorterna jag nämnt.